Linyit İlkokulu Sıfır Atık Sergisi Açılışı

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Sıfır Atık Sergi açılışı gerçekleştirildi.

Okulumuz 2/B - 2/C - 2/D sınıflarının hazırlamış olduğu evsel atıklardan (plastik,kağıt vb.) oluşturulan geri dönüşüm temalı ürünlerin sergi açılışı gerçekleştirildi.

Bu çalışmada günlük hayatta kullanılan malzemelerin atılmadan,yaratıcı içeriklerle dönüştürülerek farklı alanlarda üretilen ürünlerin sergilenmesi amaçlanmıştır.

Bu çalışmayla Sıfır Atık bilinci kazandırılmaya çalışılmış, atılan ürünlerin nasıl değerlendirileceği konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Açılımıza katılan Tema Vakfı Gönüllülerine,bizlere canlı müzik gösterisi yapan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine,desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliğine,açılışımızı gerçekleştiren Milili Eğitim Şube Müdürü Mustafa TOPUZ'a, emekleriyle bu güzel etkinliği ortaya çıkaran öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

18-01-2024